next
Lorem Ipsum dolore sit amet.

De ce noi?

Alegerea unui videograf de nuntă, la fel ca cea a unui fotograf de nuntă, este una dintre cele mai importante decizii în procesul de planificare a nunții. Cadrele video atent alese și editate formează filmul vostru de nuntă. Urmărindu-l, veți fi conectați cu amintirile uneia dintre cele mai fericite zile din viața voastră. Doriți să retrăiți emoțiile evenimentului vostru special peste ani, cu aceeași intensitate de fiecare dată când urmăriți filmul de nuntă sau filmul de botez? Apelează la un videograf de nuntă profesionist și poți lăsa în siguranță amintirea evenimentului pe mana profesioniștilor în videografia de eveniment.

Ce spun clientii despre noi?

Descopera povestea lor
Un moment extraordinar în viață, surprins într-un mod atât de frumos și de reprezentativ pentru noi. O colaborare de calitate, bazată pe comunicare, transparență, îndrumare și profesionalism. Rezultatul este mai mult decât ne-am fi putut imagina. Mulțumim mult pentru păstrarea cu grijă a acestui eveniment drag nouă!
ANA-MARIA + ALEX
Descopera povestea lor
Am avut o surpriză placută în tot acest proces de colaborare cu Dragoș. Începând cu planificarea evenimentului și a evenimentului în sine până la livrarea materialelor finale. Este ușor să lucrezi cu oameni profesioniști, care își dau interesul și sunt pasionați și talentați în ceea ce fac. Mulțumesc mult! Recomandăm cu drag pe Dragoș și echipa Filmwoo!
BEATRICE + BOGDAN
Descopera povestea lor
Nu am crezut niciodată că vom simți atâta emoție precum am simțit, văzând trailerul petrecerii noastre de nuntă. Dragoș este un videograf foarte talentat, colaborarea a fost frumoasă si rezultatele excelente, extraordinare, de nedescris! Mulțumim din suflet pentru această memorie pe care o vom avea toată viața!
TOM + PAULA
Descopera povestea lor
Recomandam cu toata increderea Filmwoo Cinematic Stories. O super echipa, activa, dedicata si cu un rezultat final care surprinde cele mai frumoase momente din eveniment, pline de emotie. Multumim mult pentru tot!
DIANA + ADRIAN
Descopera povestea lor
Dragos, ne bucuram ca ne-ai fost alaturi la botezul fetitei noastre si ne-ai lasat amintire un video foarte frumos realizat. Apreciem simtul tau artistic, povestea creata, profesionalismul si flexibilitatea de care ai dat dovada. Multumim pentru emotia surprinsa, ne-ai depasit asteptarile! Te recomandam cu mare drag!
ANA + PAUL
Descopera povestea lor
Dragos a fost un partener de incredere iar seriozitatea, dialogul pe durata colaborarii, punctualitatea si rigurozitatea gestionarii materialelor video au demonstrat asta. Ne bucuram nespus ca am reusit sa il avem aproape in ziua nuntii noastre. Dragos este genul de persoana care te face sa fii in largul tau, fara a te simti in fata unui strain care te filmeaza. Nu putem exprima in cuvinte emotiile resimtite la vizionarea clipurilor: Montajul imaginilor, muzica aleasa, momentele surprise, emotiile furate si “imoritalizate” au fost parca desprinse dintr-un film.
BIANCA + MIRCEA
Descopera povestea lor
Va vom recomanda cu tot dragul oricând vom avea ocazia! Suntem foarte incantați de aceasta colaborare pentru partea video, deoarece am rămas cu o amintire superba, filmul nuntii noastre care a reușit sa ne emoționeze și sa vrem sa-l revedem de nenumărate ori. Montajul este de vis, iar cooperarea cu echipa Filmwoo a fost una reușită!
RALUCA + CRISTIAN
Descopera povestea lor
Il recomandăm pe Dragoș alături de echipa lui pentru imortalizarea momentelor de care dorești să ți amintești peste ani. Este o persoană implicată, serioasă și care acordă interes maxim muncii lui.
BIANCA + TUDOR
Descopera povestea lor
Deși am văzut de multe ori felul în care Dragoș lucrează și materialele pe care le realizeaza, tot am fost foarte plăcut surprinși de întregul material primit! Ne-am simțit ca protagoniștii unui film foarte bun și am retrăit fiecare moment pentru ca a surprins toată emoția noastră. Dragoș e talentat, deschis și foarte flexibil! Mulțuuumim!
MIHAELA + BOGDAN
Descopera povestea lor
Recomand cu toată încrederea Filmwoo Cinematic Stories! Deschidere, flexibilitate, atenție la detalii, profesionalism. Am fost foarte impresionata de materialul primit! Bravo, Dragoș! Lucrurile făcute din pasiune au întotdeauna rezultate bune! Mulțumim!
MADALINA + ALEXANDRU
010 / 010
×

 

Salutare!

Vrei sa afli daca suntem disponibili pentru evenimentul tau?

×