next
Lorem Ipsum dolore sit amet.

Ce spun clientii nostri despre noi

Descopera povestea lor
Nu am crezut niciodată că vom simți atâta emoție precum am simțit, văzând trailerul petrecerii noastre de nuntă. Dragoș este un videograf foarte talentat, colaborarea a fost frumoasă si rezultatele excelente, extraordinare, de nedescris! Mulțumim din suflet pentru această memorie pe care o vom avea toată viața!
TOM + PAULA
Descopera povestea lor
Recomand cu toată încrederea Filmwoo Cinematic Stories! Deschidere, flexibilitate, atenție la detalii, profesionalism. Am fost foarte impresionata de materialul primit! Bravo, Dragoș! Lucrurile făcute din pasiune au întotdeauna rezultate bune! Mulțumim!
MADALINA + ALEXANDRU
Descopera povestea lor
Il recomandăm pe Dragoș alături de echipa lui pentru imortalizarea momentelor de care dorești să ți amintești peste ani. Este o persoană implicată, serioasă și care acordă interes maxim muncii lui.
BIANCA + TUDOR
Descopera povestea lor
Deși am văzut de multe ori felul în care Dragoș lucrează și materialele pe care le realizeaza, tot am fost foarte plăcut surprinși de întregul material primit! Ne-am simțit ca protagoniștii unui film foarte bun și am retrăit fiecare moment pentru ca a surprins toată emoția noastră. Dragoș e talentat, deschis și foarte flexibil! Mulțuuumim!
MIHAELA + BOGDAN
Descopera povestea lor
Recomandam cu toata increderea Filmwoo Cinematic Stories. O super echipa, activa, dedicata si cu un rezultat final care surprinde cele mai frumoase momente din eveniment, pline de emotie. Multumim mult pentru tot!
DIANA + ADRIAN
Descopera povestea lor
Dragos, ne bucuram ca ne-ai fost alaturi la botezul fetitei noastre si ne-ai lasat amintire un video foarte frumos realizat. Apreciem simtul tau artistic, povestea creata, profesionalismul si flexibilitatea de care ai dat dovada. Multumim pentru emotia surprinsa, ne-ai depasit asteptarile!
Te recomandam cu mare drag!
ANA + PAUL
06 / 06